I dag er der enormt store krav til WiFi i danske hjem. Vi har flere trådløse enheder end nogen sinde før og med gaming og streaming, stilles der store krav til både hastighed og stabilitet.

Udover computere og smartphones, kommer der også flere og flere Smart Home gadgets ind i de danske hjem. Disse enheder kan hjælpe dig til en enklere (og sjovere) hverdag, og kan også spare dig penge på eksempelvis dit forbrug. Men, disse er også afhængige af godt WiFi i hele huset.

En standard router er ikke godt nok

De fleste internetudbydere med respekt for sig selv, leverer en router med, når du tegner et abonnement hos dem. Det er selvfølgelig meget generøst af dem, men den er i mange tilfælde, bare ikke god nok til nutidens behov.

Så længe du kører kablet netværk til f.eks. din computer, er der ingen problemer. Men har du et mellemstort hus og vil du gerne have trådløst internet i hele hjemmet, kommer den til kort. Rækkevidden er ikke god nok, hvilket betyder at hastigheden falder drastisk og stabiliteten forsvinder.

Mesh WiFi er løsningen

Der findes mange mulige løsninger på ovenstående problem. For få hundrede kroner, kan du købe en WiFi repeater til at udvide dit netværk. Men pas på. Som så mange andre steder, hænger pris og kvalitet sammen. En repeater kan til nød løse et akut problem, hvis du f.eks. har en printer, som ikke kan “nå” dit WiFi-netværk. Men, skal du have en løsning hvor alle husets kvadratmeter, er dækket med hurtigt WiFi, skal du investere i et mesh WiFi system.

Systemet består af 2 eller flere enheder (afhængig af husets størrelse), som til sammen danner et stort net af WiFi. Lige meget hvor du befinder dig, vil du helt automatisk blive forbundet til den enhed, som giver dig det bedste signal. Det er nemt….. – og det virker!

Læs mere om Mesh WiFi systemer her.