Mesh WiFi – Sæt fut under dit netværk

Artiklen indeholder annoncer

WiFi-netværk er i dag en del af installationen i næste alle danske hjem. Rigtigt mange af vores elektroniske dimser, vil have forbindelse til omverden, for at fungere optimalt. Derfor er et hurtigt og stabilt WiFi-netværk et must.

Mange vælger, i god tro, at bruge den router der bliver leveret af deres internetudbyder. I nogle tilfælde kan det være tilstrækkeligt, men i et parcelhus af almindelig størrelse, får en middelmådig router oftest problemer med at levere tilfredsstillende WiFi dækning i alle rum.

Et netværk af WiFi

Opskriften på godt WiFi er et såkaldt mesh netværk. Mesh fungerer ved at der opsættes et antal enheder i boligen. Typisk 2-4 styk.

Enhederne (access-points) forbinder automatisk til hinanden og danner et mesh WiFi. Når en trådløs enhed kobler op på WiFi netværket, bliver den automatisk forbundet til det access-point som er tættest på. Bevæger enheder sig rundt i huset (f.eks. en smartphone) vil den hele tiden skifte til det access-point der giver den bedste forbindelse.

Altså er mesh-netværk et system som laver ét WiFi-netværk, men med flere forbindelsespunkter, og på den måde er du sikret optimal dækning og hastighed.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 96
TP-Link Deco M9 Plus (3-pack) AC2200 Smart Home Mesh Wi-Fi System - Mesh router Wi-Fi 5
Wi-Fi-system (3 routere), op til 6750 sq.ft, mesh, GigE, 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, ZigBee Home Automation 1.2, Dual Band
Pris fra 1.899
GRATIS FRAGT
Google Nest Wifi Router+2pk Point - White
Mesh Wi-Fi router og 2 udvidelses punkter med indbygget højttaler og Google Assistent, Anbefalet til Smart Homes, Dual Band 802.11ac, 3 enheder som dækker op til 300 kvm afhængig af opbygning og materialer, Stærk Signal i alle rum, WiFi-punkterne danner s
Pris fra 2.439
GRATIS FRAGT
Netgear Orbi WiFi System RBK852 (2-pack) AX6000 - Mesh router Wi-Fi 6
Wi-Fi-system (router, forlænger), op til 5,000 sq.ft, mesh, GigE, 2.5 GigE, 802.11ax, 802.11a/b/g/n/ac, 802.11a/b/g/n/ac/ax, Tri-Band
Pris fra 4.109