Mesh WiFi – Sæt fut under dit netværk

Artiklen indeholder annoncer

WiFi-netværk er i dag en del af installationen i næste alle danske hjem. Rigtigt mange af vores elektroniske dimser, vil have forbindelse til omverden, for at fungere optimalt. Derfor er et hurtigt og stabilt WiFi-netværk et must.

Mange vælger, i god tro, at bruge den router der bliver leveret af deres internetudbyder. I nogle tilfælde kan det være tilstrækkeligt, men i et parcelhus af almindelig størrelse, får en middelmådig router oftest problemer med at levere tilfredsstillende WiFi dækning i alle rum.

Et netværk af WiFi

Opskriften på godt WiFi er et såkaldt mesh netværk. Mesh fungerer ved at der opsættes et antal enheder i boligen. Typisk 2-4 styk.

Enhederne (access-points) forbinder automatisk til hinanden og danner et mesh WiFi. Når en trådløs enhed kobler op på WiFi netværket, bliver den automatisk forbundet til det access-point som er tættest på. Bevæger enheder sig rundt i huset (f.eks. en smartphone) vil den hele tiden skifte til det access-point der giver den bedste forbindelse.

Altså er mesh-netværk et system som laver ét WiFi-netværk, men med flere forbindelsespunkter, og på den måde er du sikret optimal dækning og hastighed.

DKT WiFi mesh system
Se mere
DKT WiFi mesh system
Se mere
DKT WiFi mesh system
Se mere