Mesh WiFi – Sæt fut under dit netværk

Artiklen indeholder annoncer

WiFi-netværk er i dag en del af installationen i næste alle danske hjem. Rigtigt mange af vores elektroniske dimser, vil have forbindelse til omverden, for at fungere optimalt. Derfor er et hurtigt og stabilt WiFi-netværk et must.

Mange vælger, i god tro, at bruge den router der bliver leveret af deres internetudbyder. I nogle tilfælde kan det være tilstrækkeligt, men i et parcelhus af almindelig størrelse, får en middelmådig router oftest problemer med at levere tilfredsstillende WiFi dækning i alle rum.

Et netværk af WiFi

Opskriften på godt WiFi er et såkaldt mesh netværk. Mesh fungerer ved at der opsættes et antal enheder i boligen. Typisk 2-4 styk.

Enhederne (access-points) forbinder automatisk til hinanden og danner et mesh WiFi. Når en trådløs enhed kobler op på WiFi netværket, bliver den automatisk forbundet til det access-point som er tættest på. Bevæger enheder sig rundt i huset (f.eks. en smartphone) vil den hele tiden skifte til det access-point der giver den bedste forbindelse.

Altså er mesh-netværk et system som laver ét WiFi-netværk, men med flere forbindelsespunkter, og på den måde er du sikret optimal dækning og hastighed.

DKT WiFi mesh system
Se mere
DKT WiFi mesh system
Se mere