Vi har alle prøvet det. Midt i streaming af en god film eller på det mest anspændte tidspunkt i CS – så sker det. WiFi forbindelsen driller og billedet fryser….

Dårlig WiFi forbindelse er noget mange er udsat for. Er du en af dem, så læs med her.

 

Dårlig WiFi forbindelse

Din router er dit problem

I langt de fleste tilfælde, skyldes dårligt WiFi, en router som ikke lever op til kravene. De fleste mennesker bruger den router, som deres internetudbyder tilbød dem i forbindelse med oprettelse af forbindelsen. Den router er sikkert ganske fin til kablet netværk, men når det kommer til WiFi, kommer mange routere til kort.

Rækkevidden er for dårlig og derfor oplever du ustabilt og langsomt netværk, når du kommer ud i huset afkroge. I nogen tilfælde kan problemet afhjælpes ved at få installeret en bedre router. Dog er det langt fra altid nok. I store boliger, kommer selv en rigtig god router til kort, når der skal leveres hurtigt netværk, til f.eks. gaming på børneværelse eller Netflix streaming i stuen.

Anbefalingen vil altid være at forsøge at lave en kablet netværksforbindelse de steder hvor det er muligt. Her er udfordringen bare, at det kan være særdeles besværligt at føre et kabel frem til det sted hvor internetforbrugere er placeret. Og faktisk er der i dag mange gadgets og elektroniske dimser, som slet ikke leveres med et stik til kablet netværk. Derfor er god WiFi et must.

Vores råd er:

  1. Brug kablet netværk de steder hvor det er muligt
  2. Læs vores gode råd, til placering af router
  3. Overvej at investere i et Mesh WiFi system – Det koster lidt, men det virker